Administratie

Uw administratie up-to-date

Administratie….. als het je ding was, was je wel boekhouder geworden. Natuurlijk is er voldoening te halen uit het feit dat de cijfers kloppen, alle facturen zijn betaald en je ziet hoe je er financieel voor staat. Voor veel ondernemers is de boekhouding een noodzakelijk kwaad waar je niet veel plezier uit haalt. Dat begrijpen wij volkomen. Sterker nog wij zijn van mening dat je er ook zo min mogelijk tijd mee kwijt moet zijn, zodat jij je kan focussen op je eigen vak.

Als ondernemer vindt u het prettig om te weten hoe uw onderneming ervoor staat. Logisch, want uw administratie vormt een van de bouwstenen voor een solide bedrijfsvoering. Maar dan moet u hier wel helder inzicht in hebben. SBA geeft u dit inzicht en zorgt ervoor dat uw financiële situatie op elk moment up-to-date is. Om dit te realiseren maken wij gebruik van Accountview en Caseware.
Ook kunnen wij in uw reeds bestaande software mee helpen. Denk hierbij aan Exact, iMuis, Snelstart, etc.

SBA ontzorgt u in het verwerken van uw administratie

SBA biedt administratieve ondersteuning voor zowel langere als kortere perioden. We ontzorgen u als het gaat om het verwerken van uw (salaris)administratie, tussentijdse rapportages en het opstellen van jaarrekeningen. Naar wens verzorgen wij voor u de aangiften voor de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Administratie zelf verwerken op SBA Online

Natuurlijk is het ook mogelijk de facturen eenvoudig zelf te verwerken via onze online omgeving of via uw eigen software. Via SBA Online kunnen wij real-time met u mee kijken. Hiermee onderscheiden wij ons van de overage accountants- en administratiekantoren. De real-time omgeving zorgt ervoor dat wij altijd met u mee kunnen kijken in de administratie en u altijd direct kunnen helpen met uw vragen.

SBA helpt starters bij het inrichten van hun administratie

Als startend ondernemer zit u niet te wachten op hoge kosten voor een boekhoudpakket. Wij kunnen u gratis een Excel sjabloon aanbieden waarmee u snel en makkelijk aan de slag kan. De Excel boekhouding wordt gevoerd aan de hand van inkoop- en verkoop facturen. Alle inkomsten en uitgaven worden in het sjabloon vastgelegd, waarbij eenvoudig is af te lezen hoeveel omzetbelasting oftewel BTW er moet worden afgedragen. Bovendien kun je eenvoudig verkoopfacturen opstellen met het bijgeleverde voorbeeld op het tweede tabblad.

Wij vinden het belangrijk dat onze rapportage zo helder en begrijpelijk mogelijk voor u wordt opgesteld. Zo weet u waar we over praten en kunt u adequaat handelen in uw bedrijfsvoering.
Start u een onderneming en kunt u hulp gebruiken bij het inrichten van uw administratie? Ook dan staat SBA voor u klaar.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Aangezien advies maatwerk betreft, verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Wij verzorgen onder andere: Boekhouding, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, BTW Suppletie, Jaarrekening, Vennootschapsbelasting, deponeringen bij KvK, Bezwaarschriften belastingdienst, Erfbelasting, Schenkbelasting, Loonadministratie, Opstellen arbeidsovereenkomsten, Verzorgen van werkgeversverklaring, Ondernemingsplan, Opzetten van een administratie in uw eigen software, Verzorgen van uw betalingen, Administratie bij u op locatie, etc. etc.

Neem contact met ons op

0492 - 545 324

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!