AccountView

AccountView als fundament

Boekhouden kan tijdrovend zijn en een fout is snel gemaakt. De financiële administratie is echter het fundament van uw bedrijf. Daarom moet u kunnen bouwen op betrouwbare en kloppende gegevens. AccountView van Visma Software is een stabiel en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket dat handmatige en repeterende verrichtingen uit handen neemt. De AccountView software is schaalbaar en daardoor geschikt voor iedere bedrijfsomvang.

Met AccountView heeft u altijd eenvoudig en snel inzicht in uw financiële situatie.

Flexibiliteit AccountView

Het enige wat hosting-gebruikers nodig hebben om altijd en overal toegang tot AccountView te hebben, is een internetverbinding. U gebruikt AccountView via een snelkoppeling op uw bureaublad. Ongeacht of u en uw medewerkers thuiswerken, onderweg zijn of op kantoor. Dat biedt enorm veel flexibiliteit, omdat niemand meer vastzit aan een werkstation. En wie wil, kan ook diverse andere bedrijfsapplicaties laten meehosten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Word, Excel en Outlook.

Veilig online met AccountView

U kunt kiezen of u de software op de lokale Windows pc wilt gebruikten, of online door de software bij ons in de cloud te zetten. Door uw software bij ons in de cloud te laten plaatsen, voert u uw administraties overal waar u wilt én draagt u de zorg voor software updates, backups en anti-virusbescherming aan ons over.

Koppelingen met branchepakketten

Werkt u met verschillende soorten software, dan zorgt het voeren van de financiële administratie in een apart systeem wellicht voor teveel inefficiënt en handmatig werk. Maak het uzelf gemakkelijk en koppel AccountView aan uw branchesoftware. Zo voert u de financiële regie vanuit één centraal punt. Dat is wel zo efficiënt.

Dat betekent dat u gebruik kunt blijven maken van de voor u vertrouwde software, met alle gemakken van online werken.

Stel zelf uw ideale pakket samen

Voor wie de basisadministratie goed onder controle wil hebben, volstaat de basisfunctionaliteit. Heeft u echter behoefte aan uitgebreide functionaliteit, dan kunt u de basisversie naar wens uitbreiden met diverse onderdelen. Hierdoor stelt u zelf uw ideale pakket samen. Bovendien investeert u alleen in de modules die u nodig heeft, met de zekerheid dat het boekhoudpakket eenvoudig met u mee kan groeien.

Met de basisversie heeft u een compleet boekhoudpakket in handen voor het voeren van uw financiële administratie en onder andere:

 • Automatisch bankafschriften inlezen 
 • Automatisch betalen
 • Aanmaningen versturen
 • Budgetteren en rapporteren

Heeft u behoefte aan meer functionaliteit? AccountView software is uit te breiden met uiteenlopende modules, waaronder:

 • Inkoop, verkoop en voorraadbeheer
 • Elektronisch factureren
 • Projecten- en urenregistratie
 • Relatiebeheer

Transparante prijzen AccountView

U maakt al gebruik van AccountView vanaf €33,- per maand per gebruiker. De kosten voor het gebruik van de software zijn geheel transparant:

 • U rekent alleen af voor de functionaliteit die u nodig heeft, met de zekerheid dat het boekhoudpakket eenvoudig met u meegroeit
 • U gebruikt AccountView voor een vast bedrag per maand, of per jaar en rekent dus niet af per administratie
 • U kiest zelf of u de software lokaal wilt gebruiken, of in de cloud

Bij aanschaf van AccountView sluit u tevens een onderhoudsabonnement af met Visma Software B.V. te Amsterdam. Op basis van deze onderhoudsovereenkomst hebt u recht op gratis nieuwe versies, updates van de programmatuur en gratis telefonische support. 

Neem contact met ons op

0492 - 545 324

 • Of vul het formulier in:

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!