Advies

Waarom heb ik advies nodig?

Vaak ontbreekt het u aan kennis om te bepalen welke rechtsvorm en/of organisatiestructuur het beste bij uw bedrijf past. Het opstellen van een ondernemingsplan of het aanvragen van een financiering kan ook heel arbeidsintensief en lastig zijn. Indien u een startende ondernemer of ZZP’er bent kunt u waarschijnlijk ook wel een zetje in de goede richting gebruiken.

Waarom zou ik mij laten adviseren door SBA?

Wanneer onze Accountant u adviseert, is het advies zorgvuldig en specifiek voor u opgesteld. Wij inventariseren uw huidige situatie en bepalen de gewenste situatie, waarna wij de mogelijkheden en middelen bepalen om de gewenste situatie te bereiken. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht die wij u kunnen bieden; u heeft één contactpersoon en u weet altijd waar u aan toe bent. Verder hebben wij contact met andere fiscalisten, notarissen, pensioendeskundigen en andere (juridische) adviseurs, stuk voor stuk specialist op hun vakgebied. Hierdoor kunnen wij u zeer breed adviseren.

Ik heb een vraag

Bel me terug

Uw sparringspartner voor advies op het gebied van administratie en accountancy

Als ondernemer loopt u weleens tegen vragen of kwesties aan waar u niet direct een antwoord op heeft. Laat SBA uw persoonlijke denktank zijn. We zijn graag dat extra klankbord voor uw onderneming; een sparringspartner die tussentijdse rapportages opstelt, weet wat er binnen uw bedrijf speelt, en daar haarfijn op inspeelt als het gaat om administratie en accountancy.

Wij geven u graag een waardevol advies op het gebied van administratie en accountancy

We handelen proactief; doen zich wijzigingen in de wet- en regelgeving voor en is het makkelijk als u daarvan op de hoogte bent, dan bent u de eerste die het hoort. Lezen we toevallig een artikel en zien wij herkenningspunten met betrekking tot administratie of accountancy die waardevol kunnen zijn voor uw onderneming, dan tippen wij u daar graag over.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Aangezien advies maatwerk betreft, verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Wij verzorgen onder andere: Boekhouding, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, BTW Suppletie, Jaarrekening, Vennootschapsbelasting, deponeringen bij KvK, Bezwaarschriften belastingdienst, Erfbelasting, Schenkbelasting, Loonadministratie, Opstellen arbeidsovereenkomsten, Verzorgen van werkgeversverklaring, Ondernemingsplan, Opzetten van een administratie in uw eigen software, Verzorgen van uw betalingen, Administratie bij u op locatie, etc. etc.

Wij kunnen online of offline met u samen werken met o.a. de volgende software.
Staat uw software er niet bij? Neem contact met ons en we kijken samen naar de mogelijkheden van uw software.

Accountview – Accountview online via onze eigen server – Acumulus – Caseware – Davilex – Easyadmin – E-boekhouden – Exact – Exact online – Excel administratie (kosteloos aangeboden door ons) – Imuis – Jorrt – Mamut – Moneybird – Offective – Reeleezee – Salonized – Silvasoft – Snelstart – Speedbalance – Tellow

Neem contact met ons op

0492 - 545 324

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!