KING Software

KING Software presenteert nieuwe namen voor online boekhoudpakket iMUIS Online

KING Software wijzigt de naam van haar SaaS oplossing iMUIS Online naar KING Accountancy en KING Finance. Online boekhoudprogramma iMUIS Online is speciaal ontwikkeld voor accountants en ondernemers en de samenwerking tussen hen. Het onderscheid tussen beide oplossingen is op deze manier duidelijker en zorgt voor meer eenheid in het productportfolio, licht KING de stap toe. 

Over MUIS Software

MUIS Software levert al sinds 1984 boekhoud- en administratieve software aan accountants en ondernemers. Klanten kunnen bij MUIS Software zowel online als offline boekhouden. In het geval van online kunnen accountants zelf kiezen of dat via de cloud (SaaS) gaat of dat ze de hosting in eigen beheer nemen. Met meer dan 1.100 accountants, 20.000 ondernemers en 125.000 administraties heeft MUIS een groot klantenbestand en is het al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de accountancy sector. Het lange bestaansrecht en de constante groei ontleent MUIS aan haar innovatieve karakter. 

Over King Business Software

King Business Software is opgericht 1981, heeft een hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en heeft ongeveer 70 fte in dienst. Vanuit haar lange historie heeft King Business Software zich ontwikkeld als een bekende naam in de Nederlandse accountancy en groothandel software. King Business Software is bekend door haar brede en rijke productportfolio die het aan haar 4.500 klanten levert, waaronder zich verscheidene grote en mkb groothandelsbedrijven bevinden, evenals web shops/retail organisaties in Nederland.

KING Accountancy, KING Finance en KING Software

KING Accountancy richt zich op de accountancymarkt, waarbij automatisering en slimme tools hen ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden en samenwerking met klanten. 

KING Finance helpt ondernemers met softwareoplossingen bij het efficiënt voeren van hun online boekhouding.

KING Software ontwikkelt bedrijfssoftware met ERP- en online boekhoudsoftware oplossingen voor accountants en ondernemers.

KING software is altijd afgestemd op jouw specifieke situatie. Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken. Ga voor een efficiency- en automatiseringsslag samen met KING Software. Meer inzicht in je actuele werkvoorraad, meer klanten helpen in dezelfde tijd, sneller orders kunt picken, optimaal online samenwerken en een effectief voorraadbeheer voeren.

Persoonlijk. Altijd dichtbij. Gebruiksvriendelijk. 

Doen waar je goed in bent: dat is wat je wilt. Voor jou betekent dat ondernemen en op een zo efficiënt mogelijke manier je werk uitvoeren. 

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!