Online boekhouden

Eenvoudig je boekhouding opzetten als ondernemer?

Het online regelen van uw administratie is heel eenvoudig en erg overzichtelijk. SBA biedt u een real-time online omgeving waarmee u altijd een blik kunt werpen in uw administratie. We werken met het programma KING Accountancy, dat met een inlogcode online te raadplegen is. KING Accountancy maakt het mogelijk om met uw boekhouder tegelijk in dezelfde administratie te werken, deze gezamenlijk kunt ‘vullen’ en snel kunt corrigeren.

Met ons boekhoudprogramma doet u uw boekhouding eenvoudig zelf. Ook bieden wij u de mogelijkheid om met ons samen te werken via andere online boekhoudprogramma’s. Denk hierbij aan Exact Online, Jorrt, etc. Een online boekhoudprogramma maakt uw boekhouding efficiënter. Het maakt niet uit wat voor onderneming u heeft. U wilt altijd en overal inzicht hebben in uw financiële administratie.

Ik heb een vraag

Bel me terug

Zelf boekhouden met een boekhoudprogramma is makkelijk en snel te leren. U heeft er wel een minimale kennis van boekhouden voor nodig om de benodigde gegevens in te kunnen vullen.

Naast de standaard boekhoudkundige bewerkingen biedt SBA-Online u de volgende extra’s:

– facturering
– electronisch factureren
– factureren met koppeling voor ideal betaling
– projectbeheer
– urenregistratie
– directe bankkoppeling

Tijd en kosten besparen met online boekhouden

Heeft u ons alleen nodig voor essentiële controles, problemen en advies over complexe zaken en kunt u de rest prima zelf? Door via onze online omgeving zelf aan uw boekhouding te werken, kunt u kosten besparen. Vrijwel alles kunt u eenvoudig zelf doen, maar als u vast loopt en onze hulp nodig heeft bieden wij u de mogelijkheid om online met u mee te kijken.

Wij kunnen online of offline met u samen werken met o.a. de volgende software.
Staat uw software er niet bij? Neem contact met ons en we kijken samen naar de mogelijkheden van uw software.

King – Accountview  – AcumulusCasewareDavilexEasyadminE-boekhoudenExactExact online – Excel administratie (kosteloos aangeboden door ons) – ImuisJorrtMamutMoneybirdOffectiveReeleezeeSalonizedSilvasoftSnelstart – Speedbalance – Tellow

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!