Silvasoft boekhoudprogramma

Over Silvasoft

Bent u op zoek naar een geschikt en voordelig boekhoudprogramma waar u op een eenvoudige wijze uw complete administratie kunt bijhouden? Silvasoft biedt een compleet bedrijfsadministratie pakket waarbij diverse modules online gekoppeld kunnen worden aan uw administratie. Zo kunt u boekhouden, factureren, uren registreren, CRM, HRM en nog veel meer in één pakket. U stelt zelf uw pakket samen met daarin precies die modules die voor uw onderneming nuttig zijn, toegevoegde waarde bieden.

Online Silvasoft boekhouding

Silvasoft is een boekhoudprogramma in de cloud. Oftewel, boekhouden waar en wanneer je maar wilt, zolang je internet hebt. De cloudomgeving is gebouwd met Mendix. Mendix is een internationaal gerenommeerd software ontwikkelingsplatform en is door diverse onderzoeksbureaus uitgeroepen als meest veilige en beste oplossing.

Integraties met Silvasoft

Over integraties en koppelingen hoef jij je als gebruiker van het Silvasoft boekhoudprogramma ook al geen zorgen te maken. Zo koppel je eenvoudig met webshopsystemen, betaalsystemen, kassasystemen en met werkbon software. Er is bij Silvasoft een API beschikbaar om eigen koppelingen te kunnen maken. Nu al zijn er koppelingen met webshops, zoals mijnwebwinkel.nl, WooCommerce, Magento, Bol.com, Shopify en Amazon.

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!