Snelstart boekhouding

Boekhoudprogramma SnelStart

SnelStart is een gespecialiseerd bedrijf dat 40 jaar dé boekhoudsoftware biedt aan alle type ondernemers. Van zzp’ers en mkb’ers.

Doe je boekhouding in het boekhoudprogramma SnelStart en ervaar het gemak van automatiseren. Zo houd je als ondernemer meer tijd en energie over om te ondernemen en hebt altijd en overal direct inzicht in je financiële situatie. Zo neem je makkelijker de juiste beslissingen voor je toekomst. De gebruiker staat altijd centraal.

SnelStart boekhoudpakket

Het SnelStart boekhoudpakket is een uitgebreid online boekhoudpakket met alle mogelijkheden voor het voeren van een gedegen administratie en boekhouding. 

Altijd en overal onbeperkt offertes maken en facturen versturen. Automatische berekening van de btw-aangifte, in een paar muisklikken doorsturen naar de Belastingdienst. Direct foto’s maken van bonnetjes en inboeken. Handige bankkoppelingen, iDEAL betaallink bij facturen (Mollie), handige financiële dashboards en app voor tablet of smartphone beschikbaar. Incasso- en betaalopdrachten inplannen, voorraadbeheer, marge-artikelen factureren, periodiek factureren en automatische herinneringen en aanmaningen. Zeer uitgebreide rapportagemogelijkheden, kostenplaatsen en orderbeheer. Daarnaast werkt SnelStart online goed samen met je eigen boekhouder of accountant.

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!