Tellow boekhoudpakket

Tellow, hét boekhoudprogramma waarmee ondernemers financiën onder controle krijgen

Als eigen baas wil je ondernemen in plaats van online boekhouden. Daarom zorgt het Tellow boekhoudpakket ervoor dat je daar niet te veel tijd aan kwijt bent. Tellow boekhoudsoftware is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en beschikbaar op elk apparaat.  

Voor wie is Tellow geschikt?

Tellow boekhouden is gemaakt door een innovatie team van Rabobank en ontwikkeld voor zzp’ers en kleine ondernemers. In welke sector je ook werkt en hoe oud je ook bent; Rabobank Tellow is er voor iedereen die meer vrijheid wil ervaren in zijn of haar werkende leven.

Laat je administratie voor je werken

Met Tellow is je boekhouding geautomatiseerd en staat je BTW aangifte op tijd klaar. Je krijgt hierdoor meer grip op je financiën en bovendien scheelt het je veel tijd.

Tellow koppelt hierbij je administratie meteen aan je betaalrekening. Voortaan heb je op één plek real-time inzicht in je financiën. Handig, want zo weet je precies wat je kunt uitgeven en wat er is verdiend. Ook ontvang je via de app tips die handig zijn voor je boekhouding en helpt Tellow je deze bij te houden. Tellow is te gebruiken door mensen met een Rabobank, Abn Amro, SNS bank, ING bank, Knab, Bunq, en Triodos, rekening.

Je boekhouder in je broekzak

Fancy rapportages met een duidelijk overzicht van je aangiftes, balans en winst- & verliesrapportages, zonder extra te betalen. Overal inzicht in je financiën.

Altijd en overal inzicht in je financiën, waar je ook bent. Per periode zie je de actuele hoeveelheid winst, kosten en btw die je moet afdragen. Dat is handig!

Persoonlijk. Altijd dichtbij. Gebruiksvriendelijk. 

Kortom, met Tellow heb je een compleet boekhoudpakket waarmee je facturen stuurt, automatisch bonnen en inkoopfacturen verwerkt en altijd overzicht hebt in je financiën. 

Doe jij maar waar je goed in bent, dan regelen wij de rest!

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!