Vacature Accountancy

05 augustus 2022, 17:17

Laagdrempelig no nonsense accountantskantoor met hoogwaardige capaciteiten iets voor jou?

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan bij een accountantskantoor met uiteenlopende klanten in een informele sfeer met een klein team? Ons klantenbestand is heel gevarieerd en bestaat uit kleine en grotere klanten. In verband met de sterke groei van ons klantenbestand zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.

 

Wie zijn wij?

SBA is een accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Met een team van zes medewerkers verzorgen we alle voorkomende belastingaangiften, salarisadministratie, accountancy werkzaamheden en daarnaast begeleiden we starters bij het opzetten van hun onderneming. Ook voor bedrijfseconomische- en fiscale vraagstukken kunnen onze klanten aan ons toevertrouwen.

SBA denkt met haar klanten mee vanuit ondernemerschap.
Voor ons is het belangrijk dat de boekhouder, accountant of fiscalist alle expertise heeft op het gebied van financiën en belastingen en dat daar onze klanten volledig op kunnen vertrouwen. Daarnaast is SBA voor de ondernemer een vraagbaak voor allerhande vragen over belastingen, wet- en regelgeving en financiële veranderingen in zijn/haar situatie.

SBA is een atypisch boekhoudkantoor waarbij financiële expertise wordt gecombineerd met menselijke interesse. “Dat is de wijze waarop wij ons werk leuk vinden om te doen, juist dat persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk contact met onze klanten. Naast het menselijk contact dat er is met klanten, stimuleert SBA de ondernemer ook om bedrijfsmatig verder te professionaliseren, van elkaar te leren en zichzelf te organiseren.

Wij zijn een laagdrempelig en no nonsense ‘thuiskantoor’ met hoogwaardige capaciteiten.
Zo beschikken we over een registeraccountant en kunnen we met behulp van ons moderne systemen online inzicht bieden in de boekhouding. We staan bekend om onze persoonlijke en informele benadering. We zijn oprecht betrokken bij de onderneming van onze klant. Ons team bestaat uit 6 collega’s in de rollen van accountant, fiscalist, boekhouder en administratief medewerker.

 

Wat ga jij bij ons doen?

In deze functie heb je inbreng in de planning van het team, je controleert aangiftes en jaarstukken die je collega’s hebben opgesteld, stelt jaarstukken en andere financiele stukken op, geef je advies aan onze klanten, contact met belastingdienst, etc. en beheer je jouw eigen klant portfolio en onderhoud het contact met hen.

Als ervaren professional accountancy sta je sterk in je schoenen. Je vindt het leuk om naar buiten te treden richting klanten en houdt van afwisseling in je werk. Je hebt het talent voor planning en organisatie om die diversiteit aan taken allemaal kundig af te kunnen.

Een must:
– Goede kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
– Je hebt een van deze opleidingen met succes afgerond: HBO Accountancy / HBO Bedrijfseconomie / Accountancy AA / Accountancy RA

 

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen
8% vakantiegeld
reiskostenvergoeding
Een leuke baan in een goede en informele werksfeer met een hecht team
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en volop doorgroei mogelijkheden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Prettige, moderne werkomgeving.
Een goed passend salaris

 

Stuur bij interesse een mailtje naar sandra@sba-administrati.nl met je cv en motivatie.

Neem contact met ons op

0492 - 545 324

  • Of vul het formulier in:

    Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!