Vacature Assistent Accountant

10 november 2022, 11:00

Laagdrempelig no nonsense accountantskantoor iets voor jou?
Vindt jij het leuk om aan de slag te gaan bij een klein, informeel accountantskantoor met leuke klanten? Vind jij klantcontact belangrijk? 

SBA is een fullservice administratiekantoor in Deurne voor midden- en kleinbedrijf. Met een gezellig, hecht team verzorgen we alle voorkomende belastingaangiften, salarisadministraties, accountancy werkzaamheden en daarnaast begeleiden we starters bij het opzetten van hun onderneming. Ook bedrijfseconomische- en fiscale vraagstukken behoren tot onze taken. SBA heeft een ambitieus, gezellig team. Op de werkvloer is een toegankelijk informele sfeer naar zowel klanten als collega’s. Er is altijd ruimte voor een praatje. Iedereen heeft zijn eigen focus, maar is vrij breed georiënteerd qua kennis. Wij vinden het leuk om te blijven leren en ontwikkelen, jij ook? We zullen er altijd voor zorgen dat je voldoende kennis opdoet en hier ook bij wordt begeleid.

SBA denkt met haar klanten mee vanuit ondernemerschap.
Voor ons is het belangrijk dat ons kantoor alle expertise heeft op het gebied van financiën en belastingen en onze klanten daar volledig op kunnen vertrouwen. Daarnaast is SBA voor de ondernemer een vraagbaak voor allerhande vragen over belastingen, wet- en regelgeving en financiële veranderingen in zijn/haar situatie. SBA is een atypisch accountantskantoor waarbij financiële expertise wordt gecombineerd met menselijke interesse. “Dat is de wijze waarop wij ons werk leuk vinden om te doen, juist dat contact met onze klanten. Naast het menselijk contact dat er is met klanten, stimuleert SBA de ondernemer ook om bedrijfsmatig verder te professionaliseren, van elkaar te leren en zichzelf te organiseren.

Wij zijn een laagdrempelig no nonsens kantoor met hoogwaardige capaciteiten. Zo beschikken we over een registeraccountant en kunnen we met behulp van ons moderne systeem online inzicht bieden aan onze klanten. We staan bekend om onze persoonlijke en informele benadering. We zijn oprecht betrokken met de ondernemer en bij de onderneming van onze klant.

Wat ga jij bij ons doen?
Als assistent accountant ben je werkzaam binnen onze samenstelpraktijk en liggen jouw werkzaamheden op elk financieel administratief gebied van samenstellen tot fiscale aangiften. Er wordt een actieve bijdrage van je gevraagd als het gaat om het onderhouden van contacten met onze klanten en het signaleren van adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor financieel administratieve advisering. Als zelfstandig aanspreekpunt voor de klant geef je een compleet inzicht in de bedrijfsvoering met behulp van actuele cijfers en door onder andere het verzorgen van (tussentijdse)cijfers, begrotingen, prognoses en liquiditeitsoverzichten. Je vindt het leuk om naar buiten te treden richting klanten en houdt van afwisseling in je werk. Je hebt het talent voor planning en organisatie van je werk om de diversiteit aan taken allemaal kundig af te kunnen. Je krijgt zodra je er klaar voor bent een eigen klantenportefeuille waardoor je een goede band kan opbouwen.  Onze klanten komen uit de regio en bevinden zich in allerlei branches zoals bijvoorbeeld een zzp’er in de bouw, een restaurant of adviseur.
Genoeg variatie! Jij houdt er dus een super leuke rol aan over!

 

 • Wat vragen wij van jou?

Jij bent een ambitieuze en resultaatgerichte collega die staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit voor onze klanten en jij:

 • hebt minimaal een afgeronde HBO Accountancy/HBO Finance & Control opleiding;
 • bent op zoek naar een mooie volgende stap in je carrière, waarbij je verantwoordelijk bent voor een eigen klantenbestand;
 • beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • bent representatief en accuraat;
 • beschikt over analytisch en kritisch vermogen om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren;


Wat bieden wij jou?

Bij ons kun je doen waar je goed in bent en heb je zelf de regie in handen over je werkzaamheden en planning van je dag.

Uiteraard bieden we een marktconform salaris afgestemd op jouw opleiding en ervaring en helpen we je graag bij het verder ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden.

Daarnaast bieden wij jou:

 • een fulltime of parttime baan
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • variabel en interessant klantenportefeuille
 • een prettige, moderne werkomgeving
 • werken in een organisatie zonder hiërarchie
 • samenwerken in een ontspannen sfeer
 • door ons verzorgde lunch en je dagelijkse portie fruit, laat je broodtrommel maar thuis
 • ervaring en opleiding afhankelijk marktconform salaris: €2.500,00 – €3.900,00 per maand
 • zicht op een vast contract
 • premievrij pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding

Ben jij de collega die wij zoeken?
Solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar sandra@sba-administratie.nl
Wil je eerst meer weten? Bel dan met Sandra op 0493-782290

Neem contact met ons op

0493 – 782 290

 • Of vul het formulier in:

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u besparen op uw boekhouding?
SBA werkt met vaste tarieven.

Vraag een offerte aan en vergelijk zelf!